neděle 29. března 2015

a vítězkou se stává ....

ahoj všichni,

přináším dnes vítězku předjarní soutěže o zdravé ceny, které věnovalo Sanatorium Helios.

Vítězka byla určena následovně - "Někdo z okolí řekne číslo od 1 do 17ti, já odečtu číslo 4 (jedno z mých oblíbených) a vítěz bude na světě"

15 - 4 = 11

11 komentář měla Lucy (benita), takže moc gratuluju!!!





Ostatním přeju hodně štěstí příště!!!

Meduňka

sobota 21. března 2015

pozdě, ale přece - zdravá soutěž

moji milí,

máme tu konečně jaro, mnozí z nás jsou možná po zimě se zdravím na štíru (např. já) a tak by se třebas hodila vzpruha v podobě potravinových doplňků. Tyto věnovalo do soutěže Sanatorium Helios, o jejíž návštěvě jsem "nedávno" psala.
 
Vyhrát můžete: 90 tablet hořčíku  250m a dále pak 90 tablet Megaenzymů (což by měl snad být slavný Wobenzym v bledě modrém).
 
Co pro výhru musíte udělat: nechce se mi nic vymýšlet, mám silně neplodné období, takže napište, jestli chcete výhru pro sebe nebo co s ní hodláte udělat; nechte na sebe kontakt - mail, odkaz na blog, něco podobného.
 
Do kdy soutěžíme: do příští neděle, dejme tomu do 18:00, výherce vylosuju a vyhlásím buď v neděli nebo v pondělí.
 
 
 






 
 
Doufám, že jsem na něco nezapomněla. Všem držím pěsti. Mějte se krásně a užívejte pěkných dní!
 
Meduňka

čtvrtek 5. března 2015

new in v únoru 2015

Zdravím vás moje milé čtenářky,

ráda bych vás zase po delší době pozvala k průzkumu mých kosmetických novinek za únor 2015. Nebylo jich úplně moc, ale nebylo jich ani málo, třeba v lednu jsem nepořídila snad nic. Únor byl naštěstí na nové úlovky bohatší, takže si máme nad čím porozprávět.
 
** jsou značeny produkty, které jsem zakoupila již opakovaně.
 
 
 

Velkým objevem hned z počátku měsíce byly pěny do koupele od značky Balea. Baleu já obecně moc nekupuju, ale zaujal mě eukalyptus a meduňka, tak jsem je koupila a byla jsem tak nadšená, že jsem musela ke konci měsíce pořídit hned 2 nové lahve. Původní došly! Pěny jsou takové olejové, vůbec nevysušují, nádherně voní a řekla bych, že pěnivost a výdrž pěny je velice slušná. Půl litru stojí něco kolem 50ti Kč. Nemám jim absolutně co vytknout! Doporučuju všemi deseti!
 
Katrin Herzog AHA Cream jsem obdržela k recenzi, zatím jsem nezkoušela, začínám příští týden.
 
BioAroma - Aloe Vera - jsem si pořídila opakovaně (jak ** napovídají). Tento gel se mi osvědčil na "ředění, míchání" práškových masek místo vody. Krásně chladí a velice příjemně voní. 40ml pořídíte za docela příjemných 245Kč.
 
Essence led lampa na nehty - to se přiznám, že nevím co mě popadlo, ale chtěla jsem vyměnit starou UV lampu a toto jsem chytla do ruky a už to bylo. Kupodivu funguje :D Zkoušela jsem jak s Alessandro Striplackem, tak s CND. Napájí se přes USB z PC, docela praktická na cesty. Maličká!!
 
AVON calming effect - novinka - matující verze - Makeupy od Avonu jsem na obličeji neměla snad 12 let, nechci vám kecat, ale nepamatuji si přesně. Tento mě zaujal světlým odstínem a nízkou zaváděcí cenou. Ha, tak teď jsem vám kecala - nedávno jsem si koupila vlastně jejich matující a byl přííííšernej!!! Měla jsem na obličeji fasádu a lezlo mi to všude!!!
Tento novinkový makeup jsem měla na sobě asi 4x, zatím se mi zdá být překvapivě fajn! Jen balení mi nevyhovuje, povíme si pak v recenzi více.
 
Essence crystal oční linky ve 2 zářivých odstínech - růžové a modré .... opět úlet, stojany Essence již roky neprohlížím, ale sáhla jsem po té LED lampě a sklouzla očima níž a tyhle třpytivý měňavý linky mi padly hned do oka. Již jsem použila ty růžové, řekla bych, že mají odlesky do oranžova. Dala jsem si je normálně do práce (měla jsem oražovo-růžovej svetr a oranžovej nákrčník)  a byla jsem drahým otcem u oběda označena za "ženskou od střelnice" a prý, že mě vyfotí Františce a pošle do Blesku, aby se pobavil národ nad mojí blbostí....hlavně k tomu prý musí napsat můj věk, že nějaký 15ti letý žábě by se to dalo tolerovat, ale v 32??? Nikdy!!!  No, tak si z toho vyvoďte, co potřebujete :)
 




 
 
 

Sephora - lehký hydratační krém - vyrazila jsem si na začátku měsíce na služební cestu do Prahy a přibalila matující krém, jenže jsem zapomněla, co s mojí pletí dělá za divy pražská voda, takže již  za 2 dny jsem se loupala a byla suchá až hanba!! Na hlavním nádraží jsem tedy požádala velice příjemnou slečnu Olgu, aby mi doporučila nějaký krém na normálně mastnou tvářičku, pokud možno menší balení vhodné na cesty. Myslím, že slečna vybrala dobře, byla jsem spokojená! Cena byla tuším 190Kč??? Ale nechci kecat.
Každopádně zdravím Sephoru na Hlavním nádraží, dost Sephoře v mých očích spravila jméno!!!
 
BioAroma - Krétský včelí vosk na bolesti svalů a nachlazení - směs olivového oleje, včelího vosku a esenciálních olejů, které ulevují bolesti svalů a pomáhají při nachlazení. Obsahuje např. eukalyptový olej, mátový olej, oregano nebo šalvěj. Zatím nemám vyzkoušeno, ale voní famózně!
 
BioAroma - levandulový peeling - směs hroznového oleje, levandulových zrníček a esenciálních olejů (levandule, ylang ylang). Je úžasný! Báječný! Zamilovala jsem si ho!






 Tak to by bylo z únorových úlovků vše. Doufám, že se necháte třeba něčím i inspirovat a napíšete mi, co jste si pořídily vy!

Mějte se krásně! Meduňka