pátek 22. února 2013

senza odpoledne se senzaboxem

pěkný den všem,

omlouvám se za prodlevu, ale dávala jsem si tak trochu volno:) Neměla jsem energii na psaní a odpoledne a večery jsem věnovala nákupům s přítelem a divadlu s maminkou, takže samým bohulibým činnostem :)

 
Musím vám říct, že tento týden jsem se fakt těšila až bude pátek, nemohla jsem se dočkat pátku, tak se těším, jak se v sobotu vyspím a dáchnu si! V práci jsem byla unavená, ospalá, pracovní výkon při vší snaze pokulhával... po obědě hlava padala.... když tu! Krasavec s krabičkou krásy klepe na dveře :) Už jen za ten pohled ty prachy staly ;) A přiznám se, že asi jen za ten pohled bych byla ochotna zaplatit!!!
 
ale logo teď mají fakt krásný!!!
 
 
Když jsme se s kolegyní do krabičky s radostí vlámaly, nevěřily jsme vlastním očím. Já nevěděla, jestli se mám objednat na oční nebo jestli si ze mě Krasavec i Intimu udělal legraci a obsah krabičky vyměnil... Takový titěrnosti v takový krabici??? Není to plýtvání místem? Miniřasenka??? OK, nečekala bych ji, ale dejme tomu, na vyzkoušení to stačí... NIP + FAB...stejný mazadlo už mám z LB a je fakt trapas, cpát to všude, kam to jde....nemá cenu rozebírat celý box, protože jste ho fakt už viděli asi všude.... ale musím zmínit, že nejvíc ze všeho mě pobavilo cestovní balení sprcháče DOVE, který se běžně sežene někde v DMku... Já vám tu krabičku musela co chvíli vyndat na stůl, otevřít a kochat se! Prostě jsem se nemohla vynadívat za co, že jsem to ty prachy vyhodila... kolegyně si dělala stále ze mě legraci, neustále mi předhazovala svůj plný LB, smála se, že já mám boxík jako pro panenky (a co si budeme povídat, trefila se). "Zadara jako když najdeš, ale za 300Kč, jako když ztratíš." pravila a pokračovala: "Jestli si to ještě někdy koupíš, tak ti  ty ruce přerazím, to ti nestačil ten zubní kartáček a oranžovej mejkap v prosinci???" A víte co, má pravdu, fakt s boxama končím. Jééé, co já už mohla mít krásnějch věcí za ty peníze....plnou tašku z Koreje nebo třeba meteoritky!!!
Nicméně jsme se celý odpoledne s Verčou nasmály jako už dlouho ne, takže nám ten Hrůzabox vlastně dost zpříjemnil konec pracovního týdne  a přiblížil mě k té vytoužené sobotě a za to mu ze srdce děkuji :)
 
Nuž a co dál bych vám pověděla?
 
Minulý týden jsem se účastnila Školy líčení u jedné zřejmě dobré vizážistky. Dost jsem se těšila, ačkoli jsem tam šla jen jako doprovod, ne jako přímá účastnice. Školila dvojnásobná mistryně ČR v makeupu....nicméně se přiznám, že jsem byla dost zklamaná. Téměř nic nového jsem se tam nedozvěděla, (tedy kromě toho, že nemáme používat balzámy na rty, protože jsou pak údajně pohodlné a nestarají se o sebe samy). Čekala jsem, že se dozvíme nějaký fígle a fakt super vychytávky, ale to se bohužel nestalo...Pokud bych za to měla vysolit 1500 Kč, tak bych mlátila do zdi hlavou asi celej večer. Ale kamarádka byla spokojená, neb se v kosmetice příliš neorientuje. Navíc měla slevu, za co tedy jsem ráda, protože jinak bych asi musela mlátit hlavou do zdi i za ni....(i když to už ne celej večer). Navíc si nechala prodat sadu 5ti štětců za cca 500 Kč a dostala radu (zadarmo), že až se rozpadnou, tak je má slepit sekunďákem, pak to prej krásně drží.... no, já přestala asi na minutu dejchat a taky se mi na chvíli zastavit tep... ale co je mi vlastně do toho, že jo? Nic.
 
Tak to byla story o veselým pátku a škole líčení.
 
Mějte fajn víkend. Meduňka
 
 
 
 

23 komentářů:

  1. No tak z tohohle důvodu bych už asi na žádnou "školu" líčení nešla! Člověk vyhodí peníze a stejně se nedoví nic nového. S beautyboxama jsem přestala už v prosinci a teď jsem si koupila sadu od Clinique, po které jsem toužila :) Celej LB, SB, GB mi můžou být s těma miniaturkama ukradený :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ehm, mě třeba SB nepřišel a má přijít v pondělí... takže jsem fakt naštvaná :-D

    OdpovědětVymazat
  3. :-D Nevím, jestli se smát nebo brečet...Se SB to mám podobně, naštěstí jsem ho neobjednala a budu hodně přemýšlet, jestli ještě do nějaké krabičky půjdu...

    OdpovědětVymazat
  4. Mlátím se smíchy u tvého popisu Senzaboxu, ne, že bych ti přála něco zlého, to ne. Jen to umíš tak krásně podat! :-) Užij si pěkný víkend.

    OdpovědětVymazat
  5. Já dumala celý den, jak to vlastně teď s tím boxem je. NIP+FAB mě vyloženě naštval, protože přesně ten samý jsem měla v LB a je strašný, takže druhý nechci. Dove mě nepohoršil, značku mám ráda, proč ne. Ryor, Lush i Crabtree se mi doteď vyhýbali, přestože jsem na ně měla dlouho spadeno, tak si aspoň můžu něco odškrtnout. A z řasenky jsem nadšená, je výborná! Už jsem vyměnila další, jupí jupí. Tak já nevím no, je to 50:50.
    A škola líčení? Něco takového bych i čekala, proto bych tam nikdy nešla.

    OdpovědětVymazat
  6. Teda jako né že bych ti to zklamání přála, ale fakt jsem se u tvého článku pobavila :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Měla jsem druhý Senzabox na porovnání s Ladyboxem. Tvé označení hrůzybox je více než výstižné. Jediné, co z toho použiju je NIP+FAB (neměla jsem ten boxík, ve kterým byl, takže mi to neva) a vyzkouším řasenku (sice mám tímpádem třetí černou, ale má pro mě ideální kartáček, za což jí promíjím. Únorový Ladybox byl rozhodně lepší, i přes vysmívanou Lirene.
    Naštěstí se mi povedlo přes FB výměnu vyměnit, takže aspoň trochu zlepšení nálady.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten LB byl myslím bezva - já ho nebrala, bo Lirene jsem si koupila asi 2 dny předtím, než vyšel, to kakaové multifunkční cosi, to jsem už měla, ale já se skoro nemažu, tak nepotřebuju,ale jinak v boxu to moc oceňuju. Lesk na rty bych nepoužívala...ale závidím ten krém, ten bych ráda vyzkoušela.

      Vymazat
  8. cha, že prý hrůzabox. u senzaboxu nepochopím jednu věc. jasně beru, značky se asi budou opakovat, takže nipfab proč ne, navíc mně i voní obě varianty (sice ten minerální olej tam asi furt je... ale tak to není chyba senzaboxu). mufe to zas jako jo, to jsou moc hodný. crabtree@evelyn taky v pohodě, beztak od září to všichni spotřebovali. lush se jim taky povedl. ... a pak to prostě zaplácnou tou snad pomalu nejlevnější drogérkou. kdyby alespoň měli dostatek sebeúcty a ten sprcháč tam vrazili celý.

    na druhou stranu jsem ovšem ráda, že tento měsíc opustili dermacol. to je chvályhodný krok. (proti dermacolu nic nemám, ale čtyři měsíce po sobě? to bylo poněkud stereotypní.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. asi jsem jim trochu křivdila :) krém od CaE si pochvaluju, to zase jo! Jen mě zaskočila ta pidimini šušínkově malá baleníčka. Ten Lush je fajn, ale taky děsně miniaturní, prostě to tak komicky v té krabičce a vypadá....a to jsem se raději nevěnovala těm designovým prdelatým andělíčkům :)Dorazil tem ten sprcháč, ten mi přišel fakt těžce mimo mísu!

      Vymazat
    2. jo a ten malý krém od Ryoru, plné balení za 107kc, tak tam vrazíme malej, aby se nám holky moc nenaplsaly..... nebo co???

      Vymazat
    3. malý krém od ryoru mi přijde stejně skvělý deal jako malý sprcháč od dove. ale nevadí... jo a ještě jsem si vzpomněla, by mě zajímalo, kolik neurolů musel senzatým spolykat při čtení tvého článku a vtipné poznámce hrůzabox.

      Vymazat
    4. Já myslím, že můj blog senzabox tým nečte, nejsem dost cool :D Ale během dnes jsem vymyslela trefnější název "Srandabox"!

      Vymazat
  9. hah to určite nemalo chybu ;) no aspoň ste sa teda zasmiali..chudáčku :D

    je u mňa GiveAway alias pozvánka ;)

    OdpovědětVymazat
  10. opravdu vtipný popis rozbalování boxu :D já jsem asi ale poměrně nenáročná, takže se mi obsah opět líbil.. ale neobjednala jsem, takže se jenom kochám pohledem :D

    OdpovědětVymazat
  11. Ja teda nelituju, že jsem si tohle vydání boxu neobjednala zrovna :) Ale rozhodně to nemyslím škodolibě Meduňko :)

    OdpovědětVymazat
  12. Chcela by som sa vyjadrit k tej duchaplnej myslienke pani vizazistky, ze si nemame natierat pery balzamom, kedze sa to uz raz rozoberalo na jednom blogu: moj syn odisiel na studia z domu a na Vianoce pricestoval s ustami v katastrofalnom stave. Nie, pery sa o seba same nepostaraju!!! Mily syn samozrejme nechcel ani pocut, ze by si mazal usta cimkovek, co pripomina zensky ruz, nastastie sa dnes uz daju kupit rozne mazadla v krabicke, tak som mu jednu vnutila, nech do tych popraskanych pier nechyti nejaku infekciu !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si rty samozřejmě mažu taky a myšlenka mi připadala zcestná...nijak jsem se k ní nevyjadřovala raději, protože jsem se s paní vůbec nechtěla pouštět do debat...

      Vymazat
  13. Tak jsem se docela hezky nasmála.Ta paní je spíš mistryně ve slepování štětců.Pokud se chci něco opravdu dozvědět o líčení,štětcích a kosmetice,juknu na Lucku ze Světa módy Xl,to je podle borec a má super výživný videa.Kdybych si nemazala rty,tak by to asi dopadlo báječně,rtěnka na vyschlých a popraskaných rtech vypadá úžasně...proto asi ta mistryně,spíš tahání z lidí peněz za nic neříkající tlachání.Myslím,že na těch správných blozích se dozvíme daleko víc.Boxíky jsem vzdala,po třech měsících.Raději tři stovky a tři stovky a tři stovky investuji do něčeho nad čím pak neumřu smíchy.Ne,musím říct,že některé věci nebyly špatné,ale já prostě zjistila,že mně to opravdu nic nedá!Já si raději objednala tvářenku Clarins,která se na mě usmívá a já samozřejmě na ní:-D Moc se těším na Tvoje další video,víš,že máš naprosto uklidňující hlas?Je to bezva relax,káva,Tvoje video a ještě se něco nového dozvím.Třeba o kosmetice Natura Siberica jsem slyšela poprvé.A musím moc pochválit Tvůj nákrčník,moc se mi líbil,barevně i provedením.Prostě naše šikovná,milá a uklidňující Meduňka.Raději bych se nechala školit v kosmetice od Tebe,alespoň bysme si pořádně namazaly tlamičky:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na tvářenku Clarins bych se klidně usmívala taky, kdybych ty prachy neinvestovala do kupy srandy :)
      A děkuji ti moc za pochvalu :)

      Vymazat
  14. to jsi mě zas jednou pobavila :) já jsem ráda, že jsem si ho nekoupila, protože bych byla akorát naštvaná. Ty krémy na ruce CE nesnášim, smrděj mi a tu značku prostě nemůžu ani cítit :) Dove je teda výsměch, od Ryoru tam mohli dát krém v plnym balení, když je to tak levná značka, z Lushe bych měla strach, co mi přijde a masážítka ani ten scrub bych nepoužila a potěšila by mě asi jen řasenka. Ale je to fakt takové panenkovské balení. Jo a nesmím zapomenout na ten ohavný žlutý obal, fakt pro mě nejhorší ze všech. Ten minulý modrý byl nádherný, ale žlutá se srdíčky a andělíčky fakt ne :)

    OdpovědětVymazat
  15. Já nevím, ještě, že ho nemám, ta krabička je absolutně příšerná. :D Obsah taky nic moc... :)

    OdpovědětVymazat
  16. Meduňka pobavila! :D Já jsem hroozně ráda, že jsem si box nekoupila, uf! :) Navíc mě děsí i to balení...

    K té škole líčení - vůbec mě to nepřekvapuje ://

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty